Bij IKC Wemeldinge streven we naar een unieke mix van traditie en vernieuwing, en daarbij werken we nauw samen met Kibeo Kinderopvang. Samen vormen we een dynamische leer- en speelomgeving die het beste van beide werelden combineert.

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een inspirerende plek voor je kind, een leerkracht die wil bijdragen aan de ontwikkeling van jonge geesten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat onze school te bieden heeft, je bent hier aan het juiste adres!

Bij IKC Wemeldinge staat elk kind centraal. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin ieder kind zich veilig, gewaardeerd en gestimuleerd voelt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Onze school biedt een breed scala aan onderwijs- en opvangmogelijkheden voor kinderen van 0 tot 12 jaar, in nauwe samenwerking met Kibeo Kinderopvang. Of het nu gaat om boeiende lessen, creatieve activiteiten, of sportieve uitdagingen, we streven ernaar om een rijke en gevarieerde leerervaring te bieden die aansluit bij de individuele behoeften en interesses van elk kind.

We zijn trots op onze rijke geschiedenis en kijken met enthousiasme naar de toekomst. Samen, als één gemeenschap, zullen we bouwen aan een bruisende en inclusieve leeromgeving waarin elk kind kan bloeien en groeien.

Nogmaals, welkom bij IKC Wemeldinge – “oog en hart voor kinderen van 0-12 jaar!”