Inspirerende leeromgeving

We streven ernaar om een inspirerende leeromgeving te creëren waarin ieder kind de mogelijkheid krijgt om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met hoge verwachtingen begeleiden we elk kind op zijn of haar eigen pad naar succes, ondersteund door een team van getalenteerde professionals.

Bij IKC Wemeldinge staat de ontwikkeling van het hele kind centraal. We besteden structureel aandacht aan hart, hoofd en handen, waarbij kinderen zowel individueel als samen met anderen worden voorbereid op de uitdagingen van de toekomstige wereld.

We realiseren in 2026 een modern, flexibel en transparant gebouw, wat het hart vormt van ons integraal kindcentrum, waar onderwijs en opvang worden verbonden met zorg, cultuur, sport en creativiteit. Hierdoor bieden we een breed scala aan activiteiten die aansluiten bij de interesses en behoeften van elk kind.

Bij IKC Wemeldinge streven we ernaar om een plek te zijn waar elk kind zich geliefd, gewaardeerd en gehoord voelt. Samen met jou en je gezin kijken we ernaar uit om een geweldige tijd te hebben en mooie herinneringen te creëren bij IKC Wemeldinge!